Actualiteiten op het gebied van Corporate law

13 Oct Amsterdam, Netherlands 04:00PM - 07:15PM

Description

Prof. Dr. M.L. Lennarts is als adviseur verbonden aan CMS. Zij is in die hoedanigheid betrokken bij de praktijk. Professor Lennarts geeft vier keer per jaar een cursus bij CMS. Daarbij worden onderwerpen uit haar expertisegebieden Ondernemingsrecht en internationaal en vergelijkend insolventierecht afgewisseld. In samenspraak met de secties Corporate en Banking & Finance wordt kort vooraf bepaald welke onderwerpen actueel en belangrijk zijn voor de praktijk.

Spreker

Prof. Dr. M.L. Lennarts is als hoogleraar ondernemingsrecht verbonden aan de Universiteit Utrecht en de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens is Professor Lennarts als adviseur verbonden aan CMS. Zij is redactielid voor het Tijdschrift voor Insolventierecht, Tekst & Commentaar Ondernemingsrecht en redactielid voor Rechtspraak Ondernemingsrecht.

Deze cursus wordt georganiseerd als interne cursus. Vanwege het interne karakter van de cursus kan slechts een beperkt aantal bestaande cliënten van CMS zich aanmelden voor deze cursus. Voor bestaande cliënten is het volgen van deze cursus kosteloos.

Location

  • zaal 4/5 of restaurant, kantoor Amsterdam